Directe verkoop

De directe verkoop, oftewel het Network Marketing, heeft zich in de laatste jaren aardig aan d e tijd aangepast. Nieuwe ondernemingen, nieuwe producten en vele nieuwe mogelijkheden, zoals het internet, hebben hun intrede genomen. De directe verkoop biedt dagelijks vele duizenden mensen een nieuwe carrièrekans. Dit als bijverdienste of als hoofdinkomen

Wie zijn wij?

Wij van Vegas Cosmetics zijn sinds 2003 vertrouwd met deze business. Nog steeds is onze successtory op duidelijke waarden gebaseerd, die zorgvuldig onderhouden worden. Eerlijke partnerschip, beste kwaliteit, attractieve prijzen en uitstekende verdienmogelijkheiden.

Graag brengen wij u iets dichter bij de duureame en betamelijke werkzwijze van onze onderneming. Of het nu moderne trendy geuren, exclusieve verzorgingsreeksen, voortreffelijke make-up, een exclusieve sieradencollectie of een serie uitstekende voedingssupplementen is,....wij garanderen natuurlijke materialen, rendabele producten en uitzicht op een eerlijke verdienste.

Kwaliteitscertificaat

Al onze cosmetische producten zijn dermatologisch getest. Een groot gedeelte van onze reekst producten zijn door het gerenommeerde instituut Dermatst getest. Dermatest heeft alle geteste producten als zeer goed gecertificeerd. In de toekomst invdt u d an ook bij deze geteste producten in onze catalogus en eveneens op de producten zelf, het Dermatest zeer goed zegel, om de hoge kwaltiteitsstandaard van onze producten te garanderen. Voor u wederom een bevestiging, dat u met Vegas Cosmetics voor een hoge kwaliteitsstandaard gekozen heeft.